İzleyiciler

19 Şubat 2010 Cuma

Lady Lady Gaga (1)

Lady Gaga Brit Ödülleri gecesinde 3 ödül aldı.
En İyi Uluslararası Kadın Solo Sanatçısı, En İyi Uluslararası Çıkış Yapan Sanatçı ve "The Fame"le En İyi Uluslararası Albüm.((Kendi adıma Kliblerininde Ödüle Layık Görülmesi Gerektiği Düşüncesindeyim.))
Lady Gaga sahnede söylediği şarkılarından birini geçtiğimiz günlerde intihar eden Britanyalı modacı Alexander McQueen'e adadı.
Lady Gagayı beyaz tşört kot kombini gibi basit bir kombinle gördüğümüz de sanırım dünyanın sonu gelmiş olacak. Çoğu kişinin ağır eleştiriler de bulunduğu Layd Gaga orginalliğin simgesi bende. Evet giydikleri çok ucuk çok abartı önemli olan bu değilmi... Sonuçta yaptıkları taklit ediliyorsa, adına barbie bebekler çıkıyorsa, klibleri her seferinde ilk defa izleniyormuş gibi merakla izleniyorsa, acaba Lady Gaga ne giyecek diye merak uyandırıyorsa diyecek bir şey kalmıyor.
Kırmızı Halıda beyaz çikolatalı pasta görünümündeki Layd Gaga içerde ise kumaşsız transparan ve dantel mayokini benzeri:))) tül ile yine yine yeniden Aman Tanrım dedirtti.




Gördüğüm en normal kıyafeti ile:))
MAC Cosmetics sponsorluğunda gerçekleşen AMfAR New York Gala'da 2009un en dikkat çeken kıyafeti ile:) Lady Gaga İnci Olmuştu:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...