İzleyiciler

6 Nisan 2010 Salı

STREET FASHION +5



Hafta sonu sizi postlara doğacağıma söz verir, kalan sınavlar kendime sabır dilerim. Sesimi duyurdum sanırım baya yağmur yağdı,kırlarda koşma hayalim en azından sınav döneminde ertelendi:)))




Bu haftaki bloglar arası karıştırmalarımdan anladıklarım, bu yıl kesinlikle çiçekli bir şeyler edinelim:) Çicekli hırkalar, ayakkabılar, gözlükler, takılar, hattaa pantolonlar, şortlar... İkinci kesin nokta çizgi, herşeyde çizgiler, denizci temaları var...



Böyle bir moda varda bizim mi haberimiz yok çok sık görmeye başladım büyük ayakkabı giyenleri... Hoş burda Louboutinler gereğinden fazla yüksek olduğu için ayakda içinde durmakda güçlük çekiyor..
 
Cinayet, Kıyafet Partisi, İş(ki ne iş yaptığı merak konusu), spor.. nereye gidiyor olabilir ?

.

Havuç pantolonlara olan antipatimi Sienna sempatiye dönüştürdü... Güzel olmamış mı?


Bag, Bag, Bag........!



Bir çok blog da karşıma çıkınca paylaşmadan edemedim... Hemde hep aynı tarz aksesuarları kullanıyor. Acaba dede mesleğimi dondurmacılık ? Pantolonuna da değinmeden edemeyeceğim....Seni sevdik dostummm!


Sanki gözlüğünde cam yok, sadece çerceve öylemi evet evet artık eminim iyi fikkirrr:)



Jane Aldridge tanımayanınız varmı bilmiyorum. Takip ettiğim bloglar arasında.. Kendine karşı zaman zaman değişik duygular besleyebilirim ama bunlar kesinlikle bir çekememezlik durumu değil:) Annesi sayesinde meşhur olup, 17 yaşında olmasına rağmen kendisini still prensesi göstermek için fazla çaba harcıyor sanki... (Milyarlık ayakkabılarla, kıyafetlerle verdiği pozlar:) Urban Outfitters'ın ayakkabı collection nunu hazırlaması da çabası ee bukadar çabanın bir mükafatı olmalı-ki dünya da onu tanımayan kalmadı:)Gene de Sea Of Shoes ! göz atın derim:)




Photo:seaofshoes,easyfashion,jakandjil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...