İzleyiciler

27 Mart 2010 Cumartesi

Küresel Isınma İçin Söndürelim...

WWF, dünyada 100’den fazla ülkede çalışmalar yürüten uluslararası bir doğa koruma kuruluşu,küresel ölçekte bir değişim yaratıp, yeryüzünün en değerli yaşam alanlarını ve canlı türlerini korumayı hedeflemekteler... Doğa korumanın ülke sınırlarını aşan boyutu nedeniyle WWF, biyolojik çeşitliliğin korunmasına yönelik mücadelesinde ülkeler arasında işbirliklerinin gerçekleşmesine öncülük ediyor. İşte WWF öncülügünde TÜM DÜNYA VE TÜRKİYE'DE 60 dakika ışıkları kapatıyoruz.

Kampanya kapsamında 1 saat boyunca ışıkları kapatılan ve ülkelerinin semboli olan binalar arasında Avusturalya’da Sdyney Opera binası, Çin’de Kuş Yuvası Stadyumu, Mısır’da Gize piramitleri, Fransa’da Eyfel Kulesi ve Amerika’da Empire State binasıdır.

Bireylerin, şirketlerin, belediyelerin, devlet kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının bir araya geleceği kampanya kapsamında bu sene Boğaziçi Köprüsü'nün güvenlik harici aydınlatmaları bir saatliğine kapanacak...Işıksız bir hayat düşünemeyiz evettt ama çocuklarımızın tüketmiş bir dünya'da doğmamaları için haydi sizde bugün 60 dakika ışıkları kapatın.

Sizde WWF i tanımak isterseniz TıkTık...
WWF DESTEK
WWF



.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...