İzleyiciler

12 Mart 2010 Cuma

Alice Çin'e Kadar Ticaret yolu Yapar:))))Kahvaltıdan Önce 6 İnanılmaz Fikir Düşünür, Her Gördüğü Tavşanın Peşinden Koşar, Boyuttan Boyuta Girer:))))






Alice harikalar diyarına yeniden giderken gelişen teknolojiyle 3 boyutlu olarak götüyor bizi...Film aylardır herkes tarafından bekleniyor.. Avatardan sonra sanırım bendede fazla beklenti oluşturmuş. Filmin sonunda:) Alice iş buluyor :))))) Gelecek sezonda bu devam eder mi alice iş de sorunlar yaşarmı bilmiyorumm... Tavşanım herzamanki gibi formundaydı ama en dikkat çekenler Kırmızı Koca Kafalı Kraliçe -ki kendisi Helena Bonham Carter'ın oynadığı karakter...Tim Burton'un eşi olması kendisine torpil geçildiğini düşündürse de Helena rolünü en iyi yapanlardan... Türkçe seslendirmeside muhteşemdi kırmızı kraliçenin:)))
Alice Mia Wasikowska, Şaphacı -ki en beğendiğim ikinci karakter Johnny Depp kendisi hakkında bir şey yazmama sanırım gerek yok:)
Beyaz Kraliçe:) Beyaz dendiğine bakmayın sanırım stillistlerin tercihi böyle olmuş ama kaşlarının koyu rengi, oje ve ruj rengini hiiiiçç tutmadım:) Beyaz kraliçe diyince bembeyaz sevimli ve güzel beklerdim ama biraz gotik olmuş:)
Kırmızı kraliçe daha sevimli yahuuu
Türkiye'deki afişlerde gördüğüm bir şey Alice neden Alis yazılıyor anlamış değilim. Okunduğu gibi yazma huyu sanırım haddini aştı. Özel isim değiştirilirmi? Neden kimse uyarmamış? Sinema sektörü bukadar mı ingilizceden uzak?

Tasarımcılardan sizin Alice dünyanız nasılın yaratılması istenmiş işte çıkan sonuçlar:)
Kırmızı kraliçeyi için Alexander McQueen giydirsin isterdim...

Chloé

Ann Demeulemeester

Charles Anastase

Charles Anastase

Alexander McQueen

Haider Ackermann

Bu arada Alice özel çıkan collectionlardan bir kaçı;


VN:F [1.8.3_1051]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...