İzleyiciler

26 Aralık 2010 Pazar

Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl Bizlere kutlu olsun...

Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl
Bizlere kutlu olsun
Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl
Sizlere mutlu olsun

Eski yıl sona erdi
Yepyeni bir yıl geldi
Bu yıl olsun mutlu bir yıl
Bu yıl olsun hey hey

Kardeşiz biz hepimiz
Bitmesin hiç sevgimiz
Aramızda dargınlık yok
Aramızda hey hey

Mutlu olsun insanlar
Mutlu olsun tüm evren
Yeni yılda hep birlikte
Yeni yılda hey hey


 
Sanki daha çoook var yeniyıl gecesine gibi bir genişlikki bendeki sormayın... Nereye gideceğiz hala kesinleşmemişken yılbaşı kkombinlerimi yptım hazırım:)))
Siz ne giyeceksiniz... Öyle ağır bir otelin balo salonuna gitmiyorsanız abartılı abiye elbiseler giymeyin derim:) Hele baştan aşağı kırmızıya bürünmüş noel anne kıvamında mini mini kızlarr:))Kırmızı giyiyorsanız kesinlikle siyah ayakkabı, siyah detaylarla kombinleyin.
Tabii ki yeni yılda yapılacak listemizi unutmayalım...Hepimize bol sağlıklı, bol eğlenceli, bol paralı, bol indirimli , bol alışverişli,aşkk dolu bir 2011 dilerimmmmm...
2011 de bu ayakkabılar benim olsa ...

25 Aralık 2010 Cumartesi

Kredi Kartı Vak-a/Özgürlük Oyunu

Sonunda postumu yazabiliyorummmmmmmmmmm. Bilgisayarımın çöküşünün ardından kendi attığım formatla giden resimlerimin arkasından bakakalan bir bendim günlerden. Başka pclerden nedense yazamıyorum post.. İlla blogumu açtığım bilgisayar olacak... Bu süredeee 2 oyun izledim.
Biri Uğur Polatın oynadığı ki Kredi Kartı Vak-aaa...Uğur Polatın oyunculuğu gerçekten muhteşemdi...Bu kadar sıkıcı bir oyunu bile izlenebilir kıldı. Sonunda Neriman Uğur'un ayakta alkışladığı oyunluculupu için izlenmeye değer aslında ama oyunu sıkıcı kılan diğer bir etkende 2 bölümm tek perde olması. Ödül almış bu oyunu sıkıcı buldummm.

Diğer oyunum ise özgürlük oyunuydu... Hapishanedeki kadınlar bir gece dışarı cıkarsak neler yaparız düşüncesiyle oyuna başlıyorlar. Oyunun sonunda kimse dışarı çıkmak istemiyor...Özellikle Elif Nutku 'nun oyunculuğunu çok beğendim...
yun öncesinde yaklaşık 15 dakika çalınan arabesk müzik cezaevi havasını fazlasıyla veriyor seyirciye. Orhan Kemal'in, Kemal Tahir'in ve dünyadaki çeşitli yazarların kitaplarının dışında beyazperdede de görmeye alıştığımız koğuş gerçeğini Özgürlük Oyunu'nda buluyoruz. O atmosfere uygun müzikli ortam, oyun öncesinde seyirciyi oyuna hazırlıyor.



5 Aralık 2010 Pazar

Vogue UK

Holalaaa:) bütün dergiler aralık ayında 2010 yılı en şıkımız 2010 yılı en rüküşümüz falan derken 2010 yılının tüm etkinliklerinin enlerini seçerek sayfalarını dolduruyor. Vodue İngiltere de şıklarını seçmiş ama seçerken sanırım biraz dar bakmışşş.. Blake Christian Louboutin ile evet çok şık ama saçları ve yetim kalmış makyajı?
Marion Dior elbisesinde ne eksik. Saçımı ehh Makyaj ehh sanırım elbise de beğenmediğim bir şeylr va üst iç çamaşırı büstiyeri olabilir...
Carey Mulligan'ın elbiseyi görünncede Musfata Topaloplundan başka birşey gelmedi aklıma kırmızı halı müdavinlerine bukadar zormu şık olmak...?
Gabourey Sidibe benim için bu yılın tek şıkı oldu Tadashi elbisesi ile...:))



















Kim: Blake Lively
Nerede:
2010 Fashion's Night Out: Show

Ne Zaman:7 Eylül 2010

Kim: Marion Cottillard
Ne zaman: 13 Nisan 2010
 


































Kim: Michelle Obama
Nerede: Benito Juarez Uluslararası Havaalanı
Ne zaman: 13 Nisan 2010



Kim: Jessica Biel
Nerede: 2010 photocall for The A-Team
Ne zaman: 14 Haziran 2010
 
Kim: Alexa Chung
Nerede: 2009 CFDA / Vogue Moda Fonu Ödülleri
Ne zaman: 3 Mayıs 2010


Kim: Sarah Jessica Parker
Nerede: 2010 Costume Institute Gala

Ne zaman: 3 Mayıs 2010


Kim: Liya Kebede
Nerede: 2010 Cannes Film Festivali
Ne zaman: 3 Mayıs 2010
 
Kim: Carey Mulligan
Nerede: 2010 Toronto Uluslararası Film Festivali
Ne zaman: 27 Ocak 2010

Kim: Carey Mulligan
Nerede: 2010 Toronto Uluslararası Film Festivali
Ne zaman: 27 Ocak 2010


Kim: Carey Mulligan
Nerede: 2010 Toronto Uluslararası Film Festivali
Ne zaman: 27 Ocak 2010






Photo:vip

1 Aralık 2010 Çarşamba

Black Friday/Şükran Günü

Amerikalıların Şükran gününden sonraki Cuma günlerine, büyük indirimler ve kampanyalarla Noel alışverişinin başladığı güne Kara Cuma diyorlar.

İsmin nerden geldiğine dair değişik rivayetler mevcut. İsmin black market'ten (kara borsa) geldiğini söyleyenler de var, ismin Philadelphia'da doğduğunu söyleyenler de. Philadelphia'da Şükran günü ertesinde başlayan trafik sebebiyle, bölgede yaşayanlar bu durumu lanetlemişler ve o güne Kara Cuma demişler.
1966 dan beri alışveriş çılğınlığına dönmüş kara cuma...Baksanıza Kim Kardashian da Kara Cuma’da kendini alışverişe verdi. En kara cuma böyle olsa bizdede keşkeeee... Heralde değerinin altında alınan bir çift topuklunun verdiğini mutluluk tüm kara cumalarımı aydınlatırdı...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...