İzleyiciler

6 Haziran 2010 Pazar

Kelebeksin Ömürsün Sen Gününü Görürsün, Bıraktın Gittin Beni Çekip Vursam Ölürsün:)))



37. Altınkelebek ödül gecesi Haliç Kongre Sarayında yapıldı. Kırmızı halının en vasat en dekolte gecesinde, şık bulmak acayip zordu. Arada birkaç kişide olmada acaba sözleşildimi diye düşünmemi sağlıyor. BUkadar köötü giyinilmez diye düşünüyorum. İlk fotoda Sedef Avcı halıda yeni isimlerden olmasına rağmen Özgür Masur tasarımı ile çok iyi görünüyor. Sadece ayakkaılar olmamış... Siyah elbise ise balo için gezerken gördüğüm 12123132.elbise..Yam herkesmi aynı modeli yapar ama yine de baş şıklarımız arasındalar...
Hürriyet ve Kelebek eki okurlarının oylarıyla ”En iyi kadın sunucu” Saba Tümer, ”En iyi erkek sunucu” Acun Ilıcalı, ”En iyi kadın haber sunucusu” Banu Güven, ” En iyi erkek haber sunucusu” Uğur Dündar, ”En iyi haber programı” 32. Gün, ”En iyi yerli dizi” Ezel, ”En iyi kadın oyuncu” Beren Saat, ”En iyi erkek oyuncu” Kenan İmirzalıoğlu, ”En iyi komedi dizisi” Geniş Aile, ”En iyi kadın komedi oyuncusu” Demet Evgar, ”En iyi erkek komedi oyuncusu” Haluk Bilginer-Ufuk Özkan seçildi.”En iyi yarışma programı” Yetenek Sizsiniz Türkiye (Acun Ilıcalı), ”En iyi talk show” Beyaz Show, ”En iyi spor programı” Yüzde Yüz Futbol (Rıdvan Dilmen-Güntekin Onay) ”En iyi magazin programı” Star Life, ”En iyi güncel kültür-sanat programı” Gece Gündüz, ”En iyi Türk Halk Müziği kadın solist” Sabahat Akkiraz, ”En iyi Türk Halk Müziği erkek solist” Volkan Konak, ”En iyi Türk Pop Müziği kadın solist” Candan Erçetin, ”En iyi Türk Pop Müziği erkek solist” Yalın, ”Türk Sanat Müziği Özel Ödülü” Fasl-ı Şahane, ”En iyi fantezi müzik kadın solist” Ebru Gündeş, ”En iyi fantezi müzik erkek solist” İbrahim Tatlıses, ”En iyi çıkış yapan solist” Mustafa Ceceli, Atiye, Gökhan Türkmen, Soner Sarıkabadayı, ”En iyi klip Ceynur/ Yağmur-Yönetmen: Murat Onbul ”Yılın şarkısı” Sıla-Efe Bahadır (Sevişmeden Uyumayalım) oldu.

Salon ve Dekorlar muazzamdı...
Bu foto ve alttaki 2 foto için kelimelerim kifayetsiz kalacak... Ebru Polat bodrumda plaja inerken sultanahmete uğramış eline çakmanın en kötü hali bir lv almış ordan da haliçdeki salona gelmiş gibi duruyor. Lercan Mutlunun elbiseye de laf söyletmem hem leoperım hem dekolteyim, hem kırmızıyım, sabahlığım aa demi sabahlık giymiş de önünü kapamayı unutmuş gibi...ee daha ne isterim:)))
Kırmızı halıda kıpkırmızı olmak, Nuran Sultan Kırmızı Halının en bronz tenlisi, pörtleyen göbeği, parlak elbisesi berbat ötesi,  Ece Gürsel sarı ve siyahın uyumsuzluğu ile geceye katıldı. Dövmesi ve Elbisesindeki kelebek düşüncesi için yinede bukadar özensiz kıyafet arasında ince bir düşünce yakalamış.


Ey Beren sözüm sana, Bihterden azcık mı bir şey öğrenmedin.Elbide potluklar var bu yaz gününde iç karartıcı hadi bunları geçtim, o ayakkabıların hali ne sen 26 yaşındasın benle kıyaslarsam ben lisedeyken sivri burunlar modaydı topuklu giyme çağım üniversite geldiğinde ortadan kalkmıştı. Yani bu sivri burun kuşağına yetişemedim seninde yetişmemen gerekiyordu.
Gökhan Türkmen... Aman allahım diyorum pantolon yeşil ayakkabılar, 2007 nin gözde military ceketi yanındaki güzelim kızla olan uyumsuzluğu hatta -ki kelebek detayını Türkmenin yanındaki kızımızda güzel kullanmış... 

Şahsenem yüzünün yarısının yarısını yani 1/4 ünü türk bayrağı kalanında 1/3 ünü Filistin bayrağıyla Eşine boyatmış...  (eşi yanındaki beyefendi çok şık görünüyor ama ah o saçları....)
Handenin saç rengine nolmuş yahu, kıyafet güzel de saçlar....



Akşam gelinen bir davet için Bülent Ersoyun şapka biraz fazla olmuş. Kendisi tekneyle Haliçe indi o akşam. Teknede bu şapka nasıl uçmadı yahu.:) Elbisesini beğendiğimi söyleyemem ama kumaşı acayip kaliteli duruyor...
Muazzez Ersoy yaşının kararı bir elbise ile bence çok şık....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...